Celovit NEOVITA sistem za nego kože

Različni okoljski vplivi in tudi izdelki za nego kože, ki niso optimalno usklajeni, lahko vodijo v stanje kože, ki je pod stresom, ali pa zaradi tega postane zelo občutljiva. Rezultat so lahko tudi neželeni učinki, kot so suha ali mastna koža.

Korak 1: Čiščenje kože – Da aktivne uporabljene sestavine začnejo zagotavljati optimalne rezultate, je treba kožo najprej očistiti, a temeljito. Nanesite za oreh veliko količino Aloe Cleansing Foam na vlažno kožo in se s krožnimi gibi sprehodite od dna obraza do vrha. Izperite s toplo vodo ali vlažno krpo.

Korak 2: Toning kože – Soothing Aloe Tonic, Clarifying Tonic ali Aloe Cooling Spray, omogoča čiščenje strukture kože. Ta odstrani dražljive in škodljive snovi s kože kot so sol, klor itd. Koži doda novo energijo in krepi kožne celice.

Korak 3: Vlaženje kože – Nanesite NEOVITA Cooling Spray ali Pure Aloe Moisturizing Gel enakomerno na kožo in ga pustite, da učinkuje. Ti izdelki normalizirajo funkcije kože in zagotavljajo optimalno vlaženje kože ter sproščajo naravne procese obnove. Učinek delovanje lahko občutimo nemudoma.

Korak 4: Regeneracija in skrb za kožo – Rekonstrukcija kožnega zaščitnega sloja je dosežena s pomočjo maščobnih kislin v naravnih izdelkih za dnevno-nočno nego. Glede na stanje kože, inovativne sestavine zagotovijo učinkovit in trajen učinek. NEOVITA sistem odpre vstopne točke, preko katerih lahko aktivne sestavine enakomerno prehajajo v kožo. Sistem, kot je to običajno pri drugih proizvajalcih, ne naredi na sloju kože filtra in s tem omogoča koži dihanje. Pomembno: Če so na koži ostanki mineralnih olj ali sintetična sredstva drugih proizvajalcev, se Mousse-Carrier-System ne more učinkovito vezati s kožo. Zato vam svetujemo, da ne mešate NEOVITA produktov z drugimi.