Active Ingredient-Systems

NEOVITA nenehno raziskuje najnovejše znanstvene rezultate, da lahko ponudi varne in učinkovite rešitve. Vsi inovativni sistemi sestavin NEOVITA imajo znanstveno dokumentirane profile učinkovitosti in dermatološko preizkušene ravni tolerance.

Rekonstrukcija kožnega zaščitnega sloja je dosežena s pomočjo maščobnih kislin v naravnih izdelkih NEOVITA
Osnovne surovine za NEOVITA kozmetiko so posledično znane po mnogih preverjenih učinkovitostih in dobro toleranco kože. Popolne zeliščne lipide najvišjih kakovosti dopolnjujemo z dosežki visoke tehnologije. Intenzivni vlažilci in vitamini pa prispevajo k uravnoteženi formuli.

Učinkovit sistem zdravljenja
NEOVITA HerbaCeuticals združuje izjemno visoko kakovostne izdelke s sistemi za zdravljenje, kot je na primer ultrazvok.

Odlične tolerantnosti, tudi za občutljivo kožo
Vsi NEOVITA proizvodi so sterilni, pakirani v obliki aerosolnih razpršilcev. Aktivne sestavine v NEOVITA HerbaCeuticals celoti dosežejo kožo brez neposrednih ali posrednih konzervansov. Udobna embalaža preprečuje kontaminacijo in zagotavlja sterilnost.

Najvišja kakovost izdelkov
Polnjenje v sterilni zapečateni “Mousse-Container” embalaži. Posebni ventili preprečujejo kontaminacijo vsebine.

Optimalna biološka sestava
Natančna in enakomerna porazdelitev aktivnih sestavin s pomočjo posebne “mousse”tehnologije iz NEOVITE omogoča učinkovito absorbcijo aktivnih sestavin v kožo. Mousse-Carrier-System dovoli, da se lipidi vpijejo v kožo izjemno dobro.