Zimski oblaki se počasi razblinjajo in k nam prihaja vedno toplejše vreme. Tako bo pomlad in sledeče poletje kaj kmalu tukaj.

 

NEOVITA tokrat predstavlja posebno učinkovito zaščito pred soncem z inovativnim sistemom učinkovin, ki se bori proti nevarnim UV žarkom ter ščiti kožo pred prehitrim staranjem. Te učinkovine sestavljajo vitamin E, provitamin B5, titanov dioksid, ter zelo učinkovit UV-A vpijalec.
Na voljo je faktor SPF 30, ki kožo varuje 30x dlje, kot če ne bi uporabili nobene zaščite.

 

Pretirano izpostavljanje soncu lahko kožo poškoduje dolgotrajno; pri tem je potrebno opomniti, da je ravno obraz tisti, ki je največ izpostavljen UV žarkom. Že dolgo je znano, da UV-B žarki povzročajo opekline in razdraženost kože. Nove študije pa kažejo, da posebno UV-A žarki povzročajo gubice, hitro staranje kože ter njeno dolgotrajno poškodovanje. Nevarna UV svetloba uničuje tkiva, rezultat pa je največkrat povešanje kože ter pigmentni madeži.

 

NEOVITIN sistem učinkovin kožo dobro varuje pred UV-A žarki s penastim moussom, ki se zelo lahko nanese na kožo, se hitro vpija in kože ne pusti  lepljive ali mastne.