Ultimativni Anti-age

Najpomembnejša predpostavka za efektivne anti-aging izdelke je intaktna, zdrava zaščitna plast kože. Salutogene Beauty Concept vseh NEOVITA HerbaCeuticalsTM produktov skrbi za to osnovo, kakor tudi za optimalno ravnovesje vlažnosti v koži. Šele ko normaliziramo funkcije kože, lahko pričakujemo vidne rezultate sistema učinkovin na področju anti-aginga.

 

Edinstven NEOVITA Mousse-Carrier sistem skrbi za globoko delujočo preskrbo kože, kajti formulacije moussa prodrejo v kožo bolje kot kreme, s tem pa v njej razvijejo svoj učinek.

 

NEOVITA HerbaCeuticalsTM raziskovalnim in razvojnim laboratorijem, ki so znani po svojih inovativnih sistemih učinkovin brez vseh konzervansov, je uspelo razviti novo Anti-Aging inovacijo.

 

Z doslednim sledenjem Salutogene Beauty konceptu je nastal sinergijsko delujoč NEOVITA sistem učinkovin DERMATRIXTM, ki nudi učinkovite rešitve za 3 glavne vzroke prezgodnjega staranja kože. Preprečuje obremenitve kože zaradi pogojev iz okolja in deluje proti gubam zaradi mimike. Gubam tako rekoč pomaga, da se zgladijo od znotraj navzven.

Anti-Aging-Produkte

Anti-Aging Liposomes

Izredna 24 urna nega, sestavljena iz visokokvalitetnih naravnih Anti-Aging učinkovin. Z ekskluzivnim DERMATRIXTM kompleksom se bori proti 3. najpogostejšim znakom staranja kože. Anti-Aging učinek krepijo naravni zadrževalci vlage, fitosteroli, vitamina E in A, najfinejše olje grozdnih pečk in karitejevo maslo. Razvije dolgotrajen negovalni učinek in na nežen način vidno gladi kožo za sijoče lep izgled.

Aktivne učinkovine: DERMATRIXTM kompleks, hialuronska kislina, polni rastlinski izvleček belega čaja in ginka, vitamini C, E in A, olje grozdnih pečk, karitejevo maslo

 

Anti-Aging Intensive

Posebno izdatna Anti-Aging nočna nega, kot tudi 24 urna nega za zelo suho kožo, sestoji iz visokokvalitetnih naravnih Anti-Aging učinkovin. Z ekskluzivnim NEOVITA DERMATRIXTM kompleksom se bori proti 3. najpogostejšim znakom staranja kože. Razvije dolgotrajen negovalni učinek in na nežen način vidno gladi kožo za sijoče lep izgled.

Aktivne učinkovine: DERMATRIXTM kompleks, hialuronska kislina, sojino olje, polni rastlinski izvleček iz belega čaja in ginka, vitamini C, E in A, olje grozdnih pečk, karitejevo maslo

 

Lifting Eye Care

Intenzivna Anti-Aging nega okrog oči. Koža na predelih okrog oči je zelo tanka in občutljiva. Liftign Eye Care deluje proti oteklinam, daje vlažnost in intenzivno gladi. Sinergijsko delovanje sistema DERMATRIXTM je na tem nežnem predelu posebej učinkovito. Lifting Eye Care deluje proti izgubi vlažnosti, razgradnji kolagena, kakor tudi proti škodljivim vplivom prostih radikalov. Mešanica gela in pena se v kožo vpije takoj.

Aktivne učinkovine: DERMATRIXTM kompleks, hialuronska kislina, aloja, jojobino olje, karitejevo maslo

 

Anti-Aging Lifting Mask

NEOVITA kompleks DERMATRIXTM, kombiniran z najfinejšimi olji iz grozdnih pečk, jojobe in mareličnih koščic, naredi občutno gladko kožo. Visokokvalitetno karitejevo maslo in arganovo olje s svojimi aktivnimi učinkovinami kot so fitoestrogeni, antioksidanti in vitamin E, krepita in utrjujeta strukturo kože. Izvlečki belega čaja in ginka varujejo pred prostimi radikali. Hialuronska kislina in pantenol dajeta intenzivno in dolgotrajno vlažnost.

Aktivne učinkovine: DERMATRIXTM kompleks, jojobino olje, sojino olje, olje grozdnih pečk, olje mareličnih koščic, karitejevo maslo, zdravilna prst, vitamina A in E, hialuronska kislina

 

Lifting Booster

Inovativna formula za intenzivno, dnevno učinkovito napenjanje kože obraza, vratu in predelov okrog oči. Takoj viden učinek zdrži ves dan, vse do večernega čiščenja obraza. Na kožo ga vedno nanesemo kot zadnjega. Izvleček hibiskusovih semen dodatno skrbi za zmanjšanje mimičnih gub.

Aktivne učinkovine: koruzni ojačevalec, izvleček hibiskusa, ginko, sojino olje, hialuronska kislina, provitamin B5, alantoin

 

Hyaluron Vitamins

Spodbuja regeneracijo celic, zaščiti kožo od znotraj in napolni njene vlažne mešičke. Daje očitno napet videz kože, krepi biološki matriks in skrbi za voljno, z gubami zmanjšano kožo. Izdelek je potrebno varčno nanašati in ga popolnoma vtreti skupaj z Aloe Cooling Spray-em.

Aktivne učinkovine: visoka vsebnost hialuronske kisline, provitamin B5, izvleček hibiskusa, vitamin C in vitamin E

 

Mimik Relax

Anti-Aging intenzivni koncentrat z visoko vsebnostjo izvlečkov hibiskusa se bori proti mimičnim gubam in staranju kože. Učinek zmanjšanja mimičnih gub je (podobno kot BOtolinum TOXin) reverzibilen in ga je po ca. 24 urah potrebno obnoviti. Ščiti pred obremenitvami iz okolja.

Aktivne učinkovine: hibiskus, hialuronska kislina, vitamin B5 (predstopnja), beli čaj in izvleček ginka

 

Aloe Cooling Spray

Notranji in zunanji vplivi izsušujejo kožo. Tako aloja kot tudi provitamin B5 dajeta intenzivno vlažnost. Aloe Cooling Spray služi tudi kot prenašalec aktivnih substanc. Idealen je za osvežitev obraza, pozimi pa varuje kožo pred suhim ogrevanim zrakom. Sprej pomirja kožo po intenzivnem delovanju UV žarkov.

Aktivne učinkovine: aloja, vitamin B5 (predstopnja), izvleček limonine trave

 

Pure Aloe Moisturizing Gel

Intenzivno visokokvalitetni pospeševalec vlažnosti za nanos pod dnevno ali nočno nego. Gel zadržuje vlago dolgoročno v koži. Idealen je za pomiritev kože po sončnih opeklinah ali pa travmatizirano kožo. Je brez dišav.

Aktivne učinkovine: aloja

 

Aloe Velvet Toner

Energijski tonik za ekstremno suho kožo ter nečisto kožo z velikimi porami. Naravna zdravilna prst deluje na pore, da se zmanjšajo in normalizira tok loja. Na optimalen način podpira lifting in anti-aging izdelke, saj vleče učinkovine kot magnet v globlje plasti kože.

Aktivne učinkovine: aloja, zdravilna prst, sol iz Mrtvega morja, nepozebnik, izvleček vrtnice in melise