Učinkovita nega kože za Moške

Kozmetika že dolgo ni več domena žensk. Z Effective Skin Care for Men je tudi za posebne potrebe moške kože na razpolago optimalno pripravljen NEOVITA Skin Treatment sistem.

 

Optimira in kombinira znanstvena dognanja z naravnimi sistemi učinkovin iz vseh petih kontinentov sveta z inovativnim Mousse-Carrier sistemom. Rezultat je vidno in čutno osvežena in sproščena koža. Zaradi okolja je potrebno obremenjeno moško kožo ustrezno negovati in čistiti. NEOVITA zato nudi ekskluziven izdelek Clean & Peel, ki v enem koraku kožo očisti in  zraven tega naredi piling.

 

Za pomiritev po britju razdražene kože uporabimo After Shave Soother, ki vsebuje sproščujoč in blagodejen sistem učinkovin. Perfektno zaključno nego tvorita energetska dnevna nega in negovalni izdelek za revitalizacijo s stresom obremenjene kožo. Men-Produkte-gross-engl

Cleansing Foam

Zelo kremasta, lahko mazljiva pena za izredno nežno, temeljito čiščenje. Ta blaga čistilna pena je ustrezna za čiščenje vseh tipov kože, tudi mešane in mastne.

Aktivne učinkovine: provitamin B5, aloja, alantoin, faktorji zadrževanja vlage (NMF), surovine za umivanje na osnovi sladkorja

 

Clean & Peel Mousse

Preprost in učinkovit način, kako z nežnimi okroglimi delci pilinga kožo očistiti in narediti voljno. Poroženele odmrle celice popolnoma odstranimo z mikroskopsko tankimi in okroglimi delci pilinga.

Aktivne učinkovine: surovine za umivanje na osnovi sladkorja, aloja, provitamin B5, alantoin, NMF

 

After Shave Soother

Zaključek temeljitega čiščenja predstavlja pomirjujoč obrazni tonik. Uporabljene sestavine so izbrane predvsem za pravkar pobrito občutljivo moško kožo.

Aktivne učinkovine: popoln rastlinski izvleček nepozebnika, ognjič, ginko, aloja, alantoin, NMF, provitamin B5

 

 

Soothing Eye Care

Lahko mazljiva gel pena, ki zmanjšuje vidnost podočnjakov in oteklin ter gladi kožo in ji daje sijoč videz.

Aktivne učinkovine: olje navadne ogrščice, jojobino olje, arganovo olje, karitejevo maslo, popoln rastlinski izvleček ginka in belega čaja, bisabolol, sol iz Mrtvega morja

 

Energizing Day Care

Specialne aktivne snovi skrbijo za stimulacijo kože, tako, da postane utrujena in bleda koža zopet poživljena. Nežna kremasta pena, ki se hitro vpija, sprosti kožo in ji podari sijaj in svežino. Pri redni uporabi je to pospeševalec energije za kožo.

Aktivne učinkovine: olje grozdnih pečk, olivno olje, popoln rastlinski izvleček nepozebnika, ginka in ognjiča, aloja, NMF, provitamin B5, vitamin C, vitamin E

 

Anti-Stress Revitalizer

Specialna kombinacija učinkovin stimulira kožo pri vsaki uporabi in okrepi obrambno moč kože. Primerno kot anti-aging nega in za preprečevanje staranja kože (pre-aging).

Aktivne učinkovine: arganovo olje, jojobino olje, sojino olje, vitamin E, izvleček semen hibiskusa, vitamin A, provitamin B5

 

Revitalizing Hand & Nail

Optimalna dnevna nega dlani za vse tipe kože, primerna tudi za osebe z nevrodermatitisom. Nežna pena neguje, se hitro vpija in ne masti kože.

Aktivne učinkovine: olje grozdnih pečk, arganovo olje, karitejevo maslo, nepozebnik in ognjič, provitamin B5

 

Shower Mousse

Kremasta pena za tuširanje za vse tipe kože. Čistilne substance varujejo kožo pred izsušitvijo. Primerna je tudi za nežno umivanje las.

Aktivne učinkovine: naravno pridobljene aktivne substance za umivanje, NMF, provitamin B5, mentil, laktati

 

Body Lotion

Nežna nega telesa v obliki pene z dragocenimi lipidi za vse tipe kože. Se hitro vpija in daje prijeten občutek na koži.

Aktivne učinkovine: olje navadne ogrščice, arganovo olje, provitamin B5, NMF

 

Hair Tonic

NEOVITA Hair-Tonic za močne, vitalne lase, zmanjšuje srbenje lasišča.

Aktivne učinkovine: grozdnata svetilka, provitamin B5, aloja, alantoin, Octopirox