Posebne rešitve za nego kože

Vsi izdelki NEOVITA HerbaCeuticalsTM so brez vseh konzervansov in sledijo zahtevnim pravilom Salutogene Beauty koncepta NEOVITA. Večkrat nagrajeni za izjemno učinkovitost.

 

Inovativni sistemi učinkovin pre-aging serije Pharao’s Secret in NEOVITA sistem učinkovin DERMATRIXTM v preparatu Anti-Aging Liposomes so bili nagrajeni s prestižno nagrado Professional Anti-Aging Award. Inovativni sistem učinkovin za svetljenje kože NEOWHITE je bil v Aziji proglašen z Professional Whitening Award. Spezial-Produkte-gross

AHA Exfoliating Mousse

Nežno čistilo za kožo z Alpha Hydrosy Acids za redno uporabo. Ekskluzivna Time-Release tehnologija zagotavlja pazljivo, a učinkovito oddajanje učinkovin v kožo. Optimira vlažnost kože in preprečuje kožne nečistoče.

Aktivne učinkovine: mlečna kislina v Time-Release tehnologiji, NMF

AHA Facial Refiner

Idealen izdelek za dnevno uporabo pod dnevno in nočno nego. Nežno odstrani odmrle poroženele luskice. Optimira vlažnost kože, izravnava tanke linije in povzroči, da pigmentni madeži zbledijo.

Aktivne učinkovine: mlečna kislina, olje navadne ogrščice, jojobino olje, pasijonkino olje

 

Enzyme Peel Set

Intenzivno delujoča in kljub temu nežna Enzym-Peling Gel s papainom. Čas delovanja ca. 5 minut. Rezultat je takoj viden in občuten nežen občutek na koži.

Aktivne učinkovine: izvleček papaje (papain), aloja

 

Calendula Skin Toner

Ta izdelek z naravnimi rastlinskimi proteini dokonča Enzym-Peeling proces in posebej blago čisti kožo.

Aktivne učinkovine: popoln rastlinski izvleček ognjiča, popoln rastlinski izvleček limonine trave, pšenični proteini

 

Power Moisturizer

Nežna pena daje intenzivno vlažnost in deluje sproščujoče na kožo že takoj pri nanosu. Izdatna Moisture-Plus formula skrbi za dolgotrajno svežino. Power Moisturizer ne masti in se hitro vpija v kožo.

Aktivne učinkovine: Moisture-Plus kompleks, hialuronska kislina v inovativni strukturi gela in lahke pene

 

Winter Face Protection

Intenzivno varuje kožo pred hladnim, ostrim zimskim zrakom. Winter Face Protection je izdelek, bogat z lipidi in ščiti kožo pred izgubo vlage. Bogata nega krepi zaščitno funkcijo kože in zvišuje njeno odpornost v hladnem letnem času. Neguje blago, dolgotrajno gladi in daje žametni občutek.

Aktivne učinkovine: karitejevo maslo, Winter Face Protection Lipid kompleks, Moisture Plus kompleks

 

Perfect Lipcare De Luxe

Perfect Lipcare de Luxe je blagodejna in učinkovita nega ustnic, primerna tudi za občutljivo kožo. Kožo intenzivno oskrbuje z vlago, ščiti pred izsušitvijo in naredi mehke in nežne ustnice.

Aktivne učinkovine: echium olje, ki pomirja kožo, negovalno karitejevo maslo, vitamin E

 

Neovitene Intensive

NEOVITENE INTENSIVE je zelo primeren za normalizacijo zelo suhe kože. Za polnjenje vlažilnih mešičkov vsebuje poleg dragocenega pasijonkinega olja tudi visokokvalitetno karitejevo maslo. Visokokvalitetno jojobino in arganovo olje varuje in krepi kožo ter spodbuja tvorbo celic. Koži prijazna vlažilna krema, ki učinkuje v mešičkih. Provitamin B5 in varovalni lepotni vitamin A dopolnjujeta izdatno negovalno formulo in skrbita za žametno kožo.

Aktivne učinkovine: pasijonkino olje, karitejevo maslo, jojobino olje, arganovo olje, alantoin, vitamin A, provitamin B5, skvalen

 

Mousse Couperose

24 urna intenzivna nega pordele kože. Učinkuje varovalno in tonizirano na žile in utrjuje kapilarne stene. Aloja daje vlažnost in pomirja razdraženo kožo. Za izboljšanje učinka nanesemo pred tem Anti-Rosacea Serum CR.

Aktivne učinkovine: Anti-Couperose sistem učinkovin, gliciretinska kislina, provitamin B5

 

Pharao’s Pommegranate Serum

Intenzivni serum z veliko vsebnostjo izvlečka granatnega jabolka. Bioaktivne snovi v granatnem jabolku v kombinaciji z izvlečki redkega kamuta varujejo kožo pred oksidativnimi vplivi in negativnimi vplivi okolja.

Aktivne učinkovine: izvleček granatnega jabolka, kamut, vitamin A, vitamin C, nežno olje mareličnih koščic, arganovo olje

 

Pharao’s Anti-Stress Mask

Bogata penasta negovalna maska z oljem mareličnih koščic, karitejevim maslom, jojobinim oljem in arganovim oljem. V multiaktivni bazi je idealna podlaga za intenzivno delovanje Pharao’s Secret sistem učinkovin in polnovrednih izvlečkov kamuta in granatnega jabolka.

Aktivne učinkovine: izvleček granatnega jabolka, kamut, karitejevo maslo, olje mareličnih pečk, arganovo olje, jojobino olje, NMF

 

Anti Pollution Mousse

24 urna nega s posebnim sistemom učinkovin za kožo, ki je obremenjena z vplivi iz okolja. Ta ekskluzivni izdelek vsebuje kamutove učinkovine, ki krepijo kožo. Visoka koncentracija izvlečka granatnega jabolka učinkovito deluje proti prostim radikalom. Dragoceno pasijonkino olje v kombinaciji s finim avokadovim oljem in oljem grozdnih pečk dolgotrajno pomirja in utrjuje razdraženo kožo.

Aktivne učinkovine: izvleček granatnega jabolka, kamut, vitamin A, pasijonkino in avokadovo olje

 

Neowhite Lotion

Optimalna dnevna nega za obraz, vrat, dekolte in dlani. Varuje kožo pred oksidativnimi vplivi in skrbi za njen sijaj ter prijeten občutek. Kožo intenzivno preskrbi z vlago.

Aktivne učinkovine: izvleček oliv in oljčnih listov, radianskin, stabilna povezava vitamina C, olje grozdnih pečk, vitamin E, provitamin B5

 

Neowhite Serum

Sinergijsko delujoča kombinacija visoko doziranih sestavin pri redni uporabi skrbi za odpravljanje pigmentnih madežev in za enakomerno polt. Pri uporabi na večji površini dosežemo vidno posvetlitev videza kože.

Aktivne učinkovine: izvleček oliv in oljčnih listov, radianskin, stabilna povezava vitamina C, vitamin E, arganovo olje, jojobino olje, alantoin

 

Neowhite Mask

Primerna je kot bogata nočna nega in za podporo dnevni negi za svetlenje kože. Visoko koncentrirane učinkovine in bogata naravna olja skrbijo za intenzivno prenovo kože.

Aktivne učinkovine: izvleček oliv in oljčnih listov, radianskin, stabilna povezava vitamina C, karitejevo maslo, olje mareličnih pečk, arganovo olje, jojobino olje, NMF