Naravni vitaminski Wellness

Natural Vitamin Wellness je serija učinkovitih izdelkov z intenzivnim učinkom proti prostim radikalom. Prosti radikali nastajajo v koži predvsem pri stresnih vplivih, npr. prekomernem sevanju sončne svetlobe.

 

NEOVITA Natural Vitamin Wellness vsebuje visoke odmerke dragocenih vitaminov, ki preprečujejo staranje kože in regenerirajo od svetlobe poškodovano, bledo kožo. Vitamin A regulira poroženelost kože in regenerira celice. Pomanjkanje vitamina A vodi v suhost kože, luskavost in gubanje. Vitamin A je je idealen za glajenje kože. Provitamin B5 je optimalen za nego krhke in razpokane kože.

 

Ima visoko vlažilnostno stopnjo in s tem skrbi za napeto kožo. Vitamin C spodbuja sintezo kolagena in regenerira s starostjo pogojene poškodbe veznega tkiva. Vitamin E izboljšuje kožno strukturo in zavira vnetne procese. Tako odstranimo proste radikale, ki so povzročitelji predčasnega staranja kože. Bleda, utrujena koža postane vidno okrepljena in deluje sveže ter spočito. Vitamin-Wellness-Produkte-gross

Vitamin Liposomes

Liposomska Foam-Action Mousse je izdatna in visokokvalitetno sestavljena pena za dolgotrajno in intenzivno negovalno učinkovanje na kožo. Visokovredna 24 urna nega daje občutno sproščeno podobo kože in skrbi za voljnost in nežnost. Naravni polifnoli iz visokokvalitetnega belega čaja učinkujejo kot naravni faktorji proti stresu, ki ga povzročajo prosti radikali, ki so odgovorni za staranje kože. Izvlečki ginka povečujejo učinkovitost.

Poživlja in naredi kožo svežo in nežno rožnato. Idealno tudi za uporabo na soncu.

Aktivne učinkovine: vitamin A, provitamin B5, vitamin C, vitamin E, olje grozdnih pečk, sojino olje, izvleček belega čaja, izvleček ginka

 

Vitamin Intensive Care

Ta posebej izdatna intenzivna nega optimalno preskrbi kožo v nočnem času in je primerna tudi kot 24 urna nega za suho kožo. Dolgotrajno podpira regeneracijo kože in vidno izboljša njeno strukturo. Čez dan se koža v predvsem brani pred agresivnimi faktorji iz okolja, ponoči pa jo regenerira in prenavlja. Prav med fazo regeneracije lahko aktivne snovi posebej dobro učinkujejo.

Aktivne učinkovine: vitamin A, provitamin B5, vitamin C, vitamin E, olje grozdnih pečk, olje mareličnih koščic, karitejevo maslo, sojino olje in beli čaj

 

Vitamin Power Mask

Močno vlažilna in hladilna vitaminska maska v obliki gela. Na podlagi strukture gela povzroči prijetno hlajenje kože. Posebej visoko vlažilnost daje visok odmerek hialuronske kisline.

Aktivne učinkovine: vitamini iz pomaranč, limon in korenja, hialuronska kislina, vitamin C, sol iz Mrtvega morja

 

Vitamin Active Serum

Idealna koncentrirana obloga za obremenjeno kožo. Vitamin Active Serum spodbuja regeneracijo celic in podarja koži pomembne vitamine. Idealno za situacije, ko smo prekomerno obremenjeni. Koža postane sijoča in poživljena.

Aktivne učinkovine: vitamin A, vitamin B5 (predstopnja), vitamin C, vitamin E, rastlinski ojačevalec

 

Vitamin Soother

Intenzivno vlažilen tonik daje vaši koži posebno veliko poživljajočih vitaminov. Kot pomirjevalo po sončenju učinkuje prijetno hladilno. Pozimi preprečuje izsušitev kože zaradi ogrevanega zraka. Vaši kože daje takojšnjo občutno svežino.

Aktivne učinkovine: aloja, vitamin B5 (predstopnja), stabiliziran vitamin C